Detailní popis produktu
Typ vína: suché perlivé dělané tradiční metodou
Odrůda hroznů: Cortese
Barva: slámově žlutá
Vinice: jižní svahy oblasti Gavi, převážně červená jílovítá půda
Nadmořská výška: 200-300 m n.m.
Sklizeň a výroba: Sběr hroznů v polovině září, druhá fermentace probíhá 30 dní v lahvi při teplotě 13°C, následně víno leží na kalech dalších 9-10 měsíců
Zrání: V ocelových nádržích s regulovanou teplotou po dobu nejméně 6 měsíců na jemných kalech. V lahvi pokračuje zrání další 2 měsíce.
Doporučení k jídlu: Toto víno je nejlepší k předkrmům a dezertům.
Teplota podávání: 8-10°C
Alkohol: 13% vol
Roční výroba: 7.000 lahví
Kategorie: | Vinařství |
---|---|
Hmotnost: | 1.5 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář